miercuri, 9 iunie 2010

eu? frumoasa descriere...

Sangvinicul

Sangvinicul reprezinta tipul cel mai agreabil sub raport comunicational, adaptabil unor situatii variate; dezvolta relatii interpersonale cu usurinta, este sociabil, optimist, creativ, flexibil, cu simtul umorului, dar refuza programele rigide, nu poate spune nu, gaseste scuze, se plictiseste repede, pierde notiunea timpului, este motivat de emotii si emotiv, dovedeste capacitate diminuata de concentrare, vorbeste mult.

Temperamente pasionale, in intimitatea sexuala, sangvinicii se aprind foarte repede. Persoane indraznete si capricoase, nu se dau inapoi atunci cand sunt provocate. Fie ca sunt indragostite sau nu, adora sa se lase purtate pe aripa clipei. Mai ales daca sunt indragostite, afectivitatea si dovezile sale de iubire nu mai cunosc absolut nicio cenzura. Devin lipsite de inhibitii.
Traiesc exact ceea ce simt si inteleg cel mai bine de ce amorul este considerat o arta. In conceptia acestora, cele mai frumoase clipe de iubire sunt cele de dupa cearta, caci doar atunci cand sunt tensionate, organismul atinge capacitatea maxima de a raspunde tuturor stimulilor.
Impetuoase si nestingherite, nu raman niciodata in pana de cuvinte. Vorbesc mult, soptesc mult, obosesc uneori cu pasiunea si freamatul lor, se consuma, experimenteaza si se gandesc, nu de putine ori, la propria placere, mai presus de cea a partenerului.

Un comentariu:

Andreea spunea...

cam da..asa esti:)..